Marc Hendriks Tuin- en Landschapsarchitect bnt

Telefoon 0246962198
info@atelier12.nl
Mobiel 0620173884

Kosten

ATELIER 12 staat voor kwaliteit, originaliteit en service. 

Met succes creëert Atelier 12 ontwerpen met traditionele waarden, moderne visies of natuurlijke ecologische uitstralingen. De ligging, architectuur van de woning, de zonstand en privacy is vaak erg belangrijk in uw tuin. 

Wilt u een tuin waar de kinderen in kunnen spelen of wilt u een kijk- en zittuin met vogels, bloemen en rust. Een goed ontwerp houdt rekening met uw persoonlijke wensen. 

De mogelijkheden die ATELIER 12 u biedt: 

 • Ontwerp en advies van tuin tot landschap. 
 • Uitvoering door Atelier 12 of u gaat met het ontwerp aan de slag.
 • Terrassen, paden en oprit met een eigen uitstraling.
 • Mogelijkheden voor fonteinen, vijvers of waterplas.
 • Beplantingsassortiment van natuurlijk tot klassiek/modern.
 • Verschillende bouwwerken, passend binnen het ontwerp.
Ons aanbod 

Binnen de grenzen van uw budget maakt Marc Hendriks een originele mooie droomtuin met weinig onderhoud. Samen met u komt hij tot een zorgvuldige inventarisatie van wensen en uitgangspunten voor uw tuin. Daarna maakt hij voor u een doordacht tuinontwerp dat hij bij u thuis komt presenteren. 

Als u akkoord gaat met het ontwerp gaat hij desgewenst over tot uitvoering van het ontwerp. Er wordt een offerte gemaakt voor de gehele aanleg. Dus geen extra kosten of ergernis achteraf. 

U krijgt een bijzonder en exclusief ontwerp dat bestaat uit: 

 • Een ingekleurd ontwerp met sfeer impressie. 
 • Een tekening op schaal. 
 • Een beplantingsplan. 
 • Een offerte voor het ontwerp en de uitvoering. 
 • Een presentatie bij de opdrachtgever. 
 • Veranderingen in het ontwerp worden aangepast. 
Kunst 

Voor Atelier 12 liggen tuinontwerp en beeldende kunst in elkaars verlengde. Zo kan bij een bijzonder ontwerp een kunstzinnige tuin ontstaan. Een terras of haag kan een vorm krijgen die geen ander bedenkt. Ook het uitzoeken van bijzondere planten en bomen kunnen uw tuin een specifiek karakter geven. Atelier 12 kan ook in uw tuin een kunstwerk ontwerpen en realiseren. Maar het kan ook mooi meubilair zijn of een speciaal tuinhuis of prieel. De beeldende inbreng die het atelier nastreeft staat voor meer kwaliteit, leefcomfort en een gevarieerd beeld t.a.v. de beplanting of natuurbeleving. 

Ontwerpkosten 

Ontwerptarieven voor een ontwerptekening met een beplantingsplan. Presentatie op groot formaat tekening op schaal. De ontwerp- en advieswerkzaamheden van Marc Hendriks beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek ter plekke, en kennismaking met de opdracht gever en situatie, waarbij de wensen, behoeften en randvoorwaarden worden besproken.

Tuinoppervlakte van

0-100m2

100-200 m2

200-400 m2

400-800 m2

800-1000 m2

€ 200,00

€ 300,00

€ 400,00

€ 500,00

€ 600,00

Kosten op aanvraag bij een tuinoppervlakte van meer dan 1000 m2.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op. 

Prijzen inclusief btw.

Ook voor  tuinadvies komt Marc Hendriks graag bij u langs. Voor 65 euro (inclusief btw) adviseert hij u in een uur over het ontwerp, aanleg, en onderhoud van uw eigen tuin. 

ATELIER12 geeft u graag deskundig advies. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden die Marc Hendriks biedt, bel dan gerust op 06-20173884.